I kabelnettet til Sortland Elektro AS avdeling Myre er det kapasitet nok for alle framtidige behov. Sortland Elektro AS benytter såkalt Hybrid-Fiber-Coax nett (HFC), som er spesialtilpasset for samtidig overføring av mange parallelle kanaler.

Enkelt-Funksjonelt-Rimelig!

Sortland Elektro AS er en av Norges billigste digital-tv leverandør.

For mer info ta kontakt med vår konsulent Tom Knutsen på telefon 76112803

Programguide!

Nå skal programguien fungere!
Det kan være noe få kanaler den ikke fungerer helt tilfredsstillende på, men dette jobber teknikerne med.
For dem med opptaker, så må dere bruke valget "Manuelt opptak" Da vil dekodern ta opp programmet.
Skulle der være noe du lurer på så send en e-post til: post@sktv.no eller send en PM fra vår facebookside: https://www.facebook.com/Sortland.Elektro.AS/

STORE NYHETER I MYRE KABELTV-NETT

Bredband
Det er planlagt oppstart av leveranse av bredband i nettet i 2018. Bredband forandrer i dag hele det samfunnet som vi lever i, og vil bli enda viktigere i tiden fremover.
KabelTVnett er svært gode til distribusjon av bredbandsignaler, og du vil få bredbandssignalet på den samme kabelen som TV-signalene.
Bransjen mener at bredband/internet i ganske nær fremtid vil bli den foretrukne plattform også for TV-signaler. (Du får allerede i dag mange TV-kanaler over bredband/internet).
Vi har svært gode priser på bredband i de kabelTVnettene der vi allerede tilbyr dette.
Vi tilbyr deg følgende produkter/priser pr. mnd inkl. mva: Bredband Mini 10/5MB kr. 290, Bredband Medium 30/10MB kr. 399, Bredband Large 60/20MB kr. 499, Bredband XLarge 100/20MB kr. 599.
Som et introduksjonstilbud og en takk til deg som vår kunde på kabelTV i dag, vil vi tilby deg 50% rabatt på de fra før gode prisene på bredband. Tilbudet varer i 1 år.

NY signalleverandør på kabelTV-signaler
Vår eksisterende leverandør, Telenor/Canal Digital, legger ned sin tjeneste av kabelTV-signaler på Myre den 1.1.18. (Dette skjer samtidig på mange mindre plasser over hele landet).
Vi starter med ny signalleveranse fra vår nye leverandør i løpet av desember 2017.
Vi erstatter eksisterende Standard TV-grunnpakke med en mindre pakke, men med alle de mest aktuelle TV-kanalene inkludert, og til en betraktelig rimeligere pris. TV-kanalene som er inkludert i den nye pakken er: NRK1, NRK2, NRK3/Super, TV2, TV2Zebra, TV2Nyhetskanalen, TV2Sportskanalen, TVNorge, TV3, Viasat4, Viasat History, Viasat Explorer, BBC World News.
En stor fordel med den nye leverandøren er at det ikke lenger er behov for dekoder eller kortleser i TV-apparatet. Dette gjør installasjoner enklere, og problem med feil i dekodere er ikke lenger noe problem. Det er også mye enklere/rimeligere å installere ekstra TV-uttak for eksempel på andre rom, da det nå kun er behov for å montere en ekstra antennekontakt (ca. kr. 800,- ferdig montert).
Prisen på signalleveransen blir nå kun kr. 220,- pr.måned (mot kr. 367,- i dag).
Dersom du ønsker å avhende din eksisterende dekoder/kortleser, vil vi være behjelpelig med å formidle et videresalg til kunder vi har i andre kabelTV-nett, og som er avhengig av å bruke dekoder/kortleser.

Tilbud TV-apparat
For at du skal ha best mulig seeropplevelse, vil vår "Euronics" -butikk gi deg en eksklusiv rabatt på 10% på alle TV-apparater i desember måned. Tilbudet gjelder ikke TV-apparater som allerede er på tilbud.
Dette tilbudet gjelder kun eksisterende kabelTV-kunder.

Vi vil ta nærmere kontakt med deg for å avklare tilbudene og informere mer om disse nyhetene.
Du kan gjerne selv kontakte meg på tlf. 76112803 for nærmere informasjon. Jeg kan være en del opptatt, så dersom du ikke får svar så send gjerne en sms til vår bakvakttelefon 91809539 eller helst send meg en mail på post@sktv.no, så tar vi kontakt tilbake.
NB! På kveld og helg kan du kontakte oss via vår facebookside: https://www.facebook.com/Sortland.Elektro.AS/?ref=settings